Thursday, November 17, 2016

MEGGIE KETAM IPOH



...Assalamualaikum...

#meggieketamipoh di taman meru. Meggie ketam yang paling best & sedap yang pernah ayu rasa dekat area ipoh nie. Kerap kali juga ayu datang makan dekat sini. Bila balik je umah mentua husband jom pekena meggie ketam. Husband pun jommmmkan aje. Dari kami bercinta-cintan sampai la dah kahwin kami rajin datang makan meggie ketam dekat sinie. 


Bukan setakat meggie ketam je ada menu lain juga tau. 
Ada Meggie Udang, Meggie Udang Galah, Nasi Goreng udang, Nasi Goreng Ketam, & Udang/Ketam Masak merah. Tengok menu dia pun nampak sedap kan. ?? Mari la reramai serbu meggie ketam dekat sini. First time makan kami mencuba meggie ketam dulu. Ayu nie allergic seafood tapi disebabkan ada perasaan ingin mencuba so redah jela makan ketam dan di bantu oleh husband tolong habiskan makan. 



Next-next kami datang lagi.. kami order meggie biasa dengan udang pula. Meggie biasa pun ada ok! Kalau rasa nak makan tak nak ada udang/ketam meggie biasa pun ada.  Conferm tak rugi. 
Selamat mencuba ye ^^

Waktu Beroperasi : Isnin-Sabtu
5PM-12AM
Taman meru 1A Jelapang 30020 Ipoh Perak



Saturday, October 1, 2016

DESIGN FULL TEMPLATE (PART 12)


...Assalamualaikum... 

Alhamdulillah tq kepada mereka-meraka yang order Full Template dengan Ayu.  
Untuk menempah PM PAGE / Email : ayubarbydol_123@yahoo.com 
Klik SINI untuk senarai package.


Order by : Shazwani Mazlan (PACKAGE A)


Oder by : Zafirah - Labyrinth (Package A)



Order by : Dearies Couples (PACKAGE B)

... Terima Kasih ...

Thursday, September 29, 2016

Giveaway RM400 by AsyaAmin.

Giveaway RM400 by AsyaAmin.



Syarat penyertaan :

1. Blogger Malaysia
2. Follow blog ini. Wajib
3. Follow :

https://www.instagram.com/syaaddaa/   https://twitter.com/syaaddahttps://www.facebook.com/nsyaaa 


4. Bahagian sponsor :

Follow SEMUA. Highlited. (exceptional to those yang tiada Instagram dan twitter. But please do mention if you don't have Instagram and Twitter account)

https://www.instagram.com/_mrdiana/ (Follow)


https://www.instagram.com/shahhaizal/ (Follow)


https://www.facebook.com/kelakardotmy/  Like page Facebook (Wajib)

https://plus.google.com/+TheNewMindedakaUltraStation/posts (Optional)


nurnabla.blogspot.my (Wajib)

https://www.instagram.com/nur__nabila/ (Follow)

http://julinaalias24.blogspot.my/ (Wajib)

https://www.facebook.com/julina.alias (Follow)

https://www.instagram.com/cucigambar_murah/ (Follow)


5. Buat entry bertajuk "Giveaway RM400 by AsyaAmin!"
6. Letakkan banner pada entry (boleh copy paste html code dalam box di atas)
7. Banner hendaklah dibacklink ke sini
8. Link penyertaan/url blog hendaklah ditinggalkan di kotak komen ini sahaja.



Senarai Hadiah :

Top Referral :
1. Wang tunai RM 150 x 1 pemenang
2. Wang tunai RM 60 x 1 pemenang
3. Wang tunai RM 40 x 1 pemenang



Random:
1. Photobook 6X6 INCI/40 Page/100 keeping gambar x 1 pemenang
2.  -Blog review x 4 pemenang
-Bloglist selama 30 hari x 9 pemenang
3. -Topap RM 5 x 2 pemenang
-Blog Review x 3 pemenang
4. Topap RM 10x 9 pemenang


Penyertaan terbuka kepada semua blogger Malaysia.
Selamat Berjaya :)




Mula :
16 Ogos 2016
Tamat:
1 Oktober 2016









p/s: I state RM400 based on total overall.






Tuesday, September 20, 2016

Segmen Bloglist Oktober Blog Seindahcerita


TAMAT : 29 SEPTEMBER 2016
Cara Untuk Join
1. Buat entry bertajuk "Segmen Bloglist Oktober Blog Seindahcerita"
2. Follow Blog/ FB Page / Follow IG @nieylanadia / Follow


 

Since 2010-2016 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol