Thursday, January 19, 2017

3RD MINI GIVEAWAY BY AZYYATILIAH.BLOGSPOT.MY



Jom sertai giveaway ni..

Klik banner di atas..

Contest Tamat pada 31 Jan 2017

GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017

Assalamualaikum..



Sempena awal tahun 2017 saya bersama beberapa rakan ingin berkongsi sedikit keseronokan dan kegembiraan bersama-sama dengan pembaca blog ini. Selain itu giveaway ini juga untuk memperkenalkan produk Chia Seed  SlimmTreats selaku penaja utama giveaway ini. Dengan ini dijemput untuk pembaca semua turut sama memeriahkan GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017 yang  menawarkan beberapa hadiah menarik untuk pembaca semua.






Senarai Hadiah 

Wang Tunai RM50 x 5 pemenang

Wang Tunai RM20 x 1 pemenang

Wang Tunai Rm10 x 2 pemenang


1 Pek Slimmtreats Chia Seeds Bernilai RM20  X 10 pemenang.


Syarat-syarat penyertaan:

1-Mestilah warna negara Malaysia yang mempunyai blog .

2-Buat satu entry dengan  Tajuk Giveaway " GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017" ..

3- Like dan Follow penaja di bawah :- (ikut je la apa yang korang ada..fb, Ig, blog dsb)

Slimmtreats:
http://www.slimmtreats.com
http://www.facebook.com/slimmtreats (like page -optional)

Nora Misnan:
http://Kongsibersamanora.blogspot.com
Http://www.facebook.com/kongsibersamanora
(follow blog +like page)

Jamil Hashim:
http://belogsjm.blogspot.my  (Follow blog & G+)

Nadiah Hanum:
http://nadiah245.blogspot.com
Instagram.com/nadiah_ciknad/ (Follow blog & IG)

Aida Hanafiah: 
http://www.adianiez.com (follow blog )


**Doakan semoga semua penaja dilimpahkan rezeki dan terus berjaya.

4- Copy & paste code  ke html post blog

Jangan lupa share entry give away korang di facebook (jika ada).Tarikh tutup penyertaan adalah pada 6-2-2017 jam  12 malam..Pemenang akan di pilih melalui random dan hanya bagi yang memenuhi syarat-syarat penyertaan,.

Semoga Berjaya semua..


sekian..

Monday, January 16, 2017

Segmen BLOGLIST Februari 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my.

Segmen bloglist Februari

Klik banner untuk join

Syarat2 penyertaan :
  1. Follow blog ni pada yang belum follow di SINI. Nanti cikla akan followback
  2. Follow g+ di SINI
  3. Follow twitter di SINI.
  4. Follow Instagram di SINI.
  5. Like fb page di SINI
  6. Buat satu entri ringkas yang bertajuk 'Segmen BLOGLIST Februari 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my.'
  7. Masukkan banner di atas dalam entri tersebut, kemudian linkkan ke entri ini.
  8. Tnggalkan link entri korang di ruangan komen. 
  9. Siap.
Tarikh penyertaan : 15 Januari - 30 Januari 2017

GIVEAWAY NIYAZ 1ST YEAR BIRTHDAY BY DEARIESCOUPLE




Nak join Giveaway sangat mudah...

1) Follow blog Liez
2) Follow Google + Liez
3) Buat satu entri simple dan backlink kan 
ke entri Liez ni dibahagian komen
GIVEAWAY NIYAZ 1ST YEAR BIRTHDAY BY DEARIESCOUPLE 
bermula 9 Januari sehingga 9 Februari 2017


Hadiah:
Hadiah misteri untuk 2 blogger bertuah
Akan diumumkan pada 27 Februari 2017


Thursday, November 17, 2016

MEGGIE KETAM IPOH



...Assalamualaikum...

#meggieketamipoh di taman meru. Meggie ketam yang paling best & sedap yang pernah ayu rasa dekat area ipoh nie. Kerap kali juga ayu datang makan dekat sini. Bila balik je umah mentua husband jom pekena meggie ketam. Husband pun jommmmkan aje. Dari kami bercinta-cintan sampai la dah kahwin kami rajin datang makan meggie ketam dekat sinie. 


Bukan setakat meggie ketam je ada menu lain juga tau. 
Ada Meggie Udang, Meggie Udang Galah, Nasi Goreng udang, Nasi Goreng Ketam, & Udang/Ketam Masak merah. Tengok menu dia pun nampak sedap kan. ?? Mari la reramai serbu meggie ketam dekat sini. First time makan kami mencuba meggie ketam dulu. Ayu nie allergic seafood tapi disebabkan ada perasaan ingin mencuba so redah jela makan ketam dan di bantu oleh husband tolong habiskan makan. 



Next-next kami datang lagi.. kami order meggie biasa dengan udang pula. Meggie biasa pun ada ok! Kalau rasa nak makan tak nak ada udang/ketam meggie biasa pun ada.  Conferm tak rugi. 
Selamat mencuba ye ^^

Waktu Beroperasi : Isnin-Sabtu
5PM-12AM
Taman meru 1A Jelapang 30020 Ipoh Perak



Saturday, October 1, 2016

DESIGN FULL TEMPLATE (PART 12)


...Assalamualaikum... 

Alhamdulillah tq kepada mereka-meraka yang order Full Template dengan Ayu.  
Untuk menempah PM PAGE / Email : ayubarbydol_123@yahoo.com 
Klik SINI untuk senarai package.


Order by : Shazwani Mazlan (PACKAGE A)


Oder by : Zafirah - Labyrinth (Package A)



Order by : Dearies Couples (PACKAGE B)

... Terima Kasih ...
 

Since 2010-2016 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol