Friday, January 20, 2012

Appy Birthday Ibu Yang ke- 45


Pada 19 Januari 2012 genapla sudah umur ibu saya ke- 45 tahun. 
Appy beday ibu.First sekali saya nk ucapkan selamat hari jadi ibu semoga 
dimurahkan rezeki dan sentiasa dilindungi oleh allah s.w.t.

Alhamdulillah sambut jugak hari khamis tu nk wat surprise dekat ibu. Saya
share bli kek dengan my friend Izzah. Kami bli kek kecik je dalam
harga RM26.00. Xdla besar sangat sekurang2 nye kami sambut.


Niela rupa kek ibu yg kami bli kan. Cantik x ? boleh la kan.
Sedap jugak kami bli dekat Kedai Bakery dekat Silibin. Disitu jela salah 
satu yg menjual kek xd tempat lain pun.


Ibu nak potong kek dah jom kita menyanyi sama-sama lagu
 appy beday untuk ibu. ^^

Appy Beday to you...
Appy Beday to you...
Appy Beday to Ibu...
Appy Beday to you...

1 comment :

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2016 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol