Thursday, January 26, 2012

Kesah Gigi ?? Apa itu ???


Entry pasal gigi hari nie. Mesti korang tertanya-tanya apa la nk kecoh sangat
pasal gigi nie kan?? Klo korang nak taw saya nie suka kepada Girl & Boy yang
Gigi Bertaring nampak cute je. Apa dia x cute? mana korang tahu x cute nie?.
Haaa cube perhatikan betol-betol pic baby face dekat bawah nie tomel la klo
ada gigi taring.


Comel kan ?? Tu la x percaya sangat. Memang comel serius saya geram tengok
orang bergigi taring nie kan. Tapi ada segelintir daripadanya bukanlah dari
kategori dari gigi taring tapi diasah menjadi taring nak bagi nampak
cantik la gitu.


Kenal tidak siapa jejaka hensem nie ?? Nie la Erul AF9.. Tomel x dia??
Perasan x Erul ada gigi taring? Tu la saya cakap gigi taring nie nampak
comel n hensem taw. I like ^^


Yang ini pula Gigi Braces macam-macam jenis colors ada. Minat yang bewarna 
pink tu nampak mcm cantik. Klo saya pakai gigi braces confirm boleh
jadi kurus. Nak tahu sebab apa? bila kita dah pakai braces nk makan pun
sakit jadiknya selera makan tu xdla sangat kan dah sakit gigi betol x?

Antara gigi-gigi yang paling famous orang geli :- ^^


Nie rupa gigi dah reput. Punca yang menyebabkan gigi nie sebab kuat hisap
rokok, minum arak dan kuat x gosok gigi. Tu la pasal kan dah jadi reput mcm
nie. Saya pun geli nk nengok.


Nie namanya gigi kompang ataupun gigi dah hilang. Punca yang menyebabkan
gigi jadi mcm nie sebab tertelan gigi masa tengah tidur. huhuhuhuu..
No la gurau jerrk  :P

Akhir kata klo entry saya nie agak keterlaluan ampun dan maap ye.
Tiada niat untuk mengata sesiapa ok. ^^

2 comments :

  1. kahkahkah.. gigi last sekali mase tua nnt,, hehe

    ReplyDelete
  2. hai...i'm follow u..u follow blk eh.thnk..

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2017 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol