Saturday, January 14, 2012

My Samsung Galaxy Young


Entry kali nie pasal Henfon plak. Semua orang tahu sekarang nie tengah gila 
jenama Henfon SAMSUNG. Betol x ?? saya pun x lepas peluang mengilai 
jugak  samsung nie. Minggu lepas hari khamis 5 Januari dengan bangganya terus 
menterjah Greentown Mall beli SAMSUNG GALAXY YOUNG. Thanks amy 
teman saya pgi beli. Sepanjang masa nk membeli tu kami asyik nk  gelak je 
sampai cina kedai tu pun pening melayan kerenah kami yg gila2.

Aishhh nk belajar pakai touch screen nie punyala payah  menyesal pun ada 
sebab beli. X reti pakai sebenornye. Lama-lama alhamdulillah reti la jugak. 
Sampai demam-demam kemaruk SAMSUNG punya pasal. Lagi plak time tu 
cuaca agak panas sampai kuar suara jantan mak nie haaa.. Saya beli dalam 
harga RM480.Sanggup perabis duit nk bli SAMSUNG semata-mata. Nie yg  
terakhir la kot beli. Simpan duit nk li kereta plak. ^^



Nie la rupa SAMSUNG GALAXY YOUNG saya. Sowi klo gambar nie agak kabur 
sedikit saya snap pakai fon ibu saya. X cantikla sikit sy snap nie bukan pakai 
camera samsung nie. Camera dia cantik. Tapi klo nk lebih cantik camera nye bli 
la SAMSUNG GALAXY W tu mahal la sikit dalam 1k. X mampu la
nk li mahal-mahal kan ?? ^^

4 comments :

  1. wah.. betul2,minat sgt samsung skrg ni.. ^^

    ~ramai dah pakai touch2 ni.... murah pon murah.. =)

    ReplyDelete
  2. @Cik Nurul : yep betol2 skung harga henfon cepat jatuh :) tu seb murah

    ReplyDelete
  3. Samsung mmg best!!!! Ayu dulu nak beli iphone... But after compare around 2months.... Akhirnya... Beli gak samsung... Hoyeah!!!!

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2016 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol