Monday, November 10, 2014

Saya di Gerik Perak...



...Assalamualaikum...

Akhirnya baru ada berkesempatan nak update my personal life. Hampir 2 tahun saya tak menjejakkan kaki ke Gerik.. Last day beraya rumah kawan lama. Bila sampai je sini teringat kembali zaman study. Zaman-zaman cinta nak mula berputik di sini la tempatnya. Hanya tingal kenangan je yang penting mulakan hidup baru & kita enjoi hehehe..



Pada 21.9.2014 (Ahad) akhirnya saya sampai di sini juga pergi wedding kawan study dulu. Congrate Nozi kahwen jugak la kawan aku sorang nie. Pergi bertiga je dengan adik dan my beloved BFF Aimi Farhana. Alhamdullillah kami selamat sampai ke destinasi. Selepas je makan kami terus pergi ke Landasan Kapal Terbang Hulu Gerik. Dah banyak perubahan Gerik nie baru tinggalkan 2 tahun dah ada banyak pembangunan di sini.


 Me & lovely sister tak lama lagi nak jadi bini orang dah. Kecik beso je kami nie. Kami tak lepas peluang berposing di lapangan.. Subahanallah cantik sungguh pemandangan di sini. Kalau nk buat PHOTOSHOOT cantik tempat macam nie untuk bergambar kan ??




Lastly sebelum balik ke IPOH singgah sebentar di Taman Inai Gerik bersebelahan dengan Lapangan Terbang tadi. Kami comel kan. ? Kami tetap sama walaupun aimi dah jadi wife tapi tetap perangai giler-giler. Selamat Tinggal Gerik insyallah kalau di beri peluang lagi saya datang lagi. Amin...

Sunday, November 2, 2014

Tempahan Banting (PART 1)



...Assalamualaikum...

Alhamdulillah ada 3 design banting yang siap di design dan juga cetakkan.
PERCETAKAN : 1 FEET - RM2.50
DESIGN : RM30.00
Untuk menempah boleh direct email ke ayubarbydol_123@yahoo.com
or
FB PAGE AYU BARBYDOL

Oder by : Sabri Ramli
Size : 2 feet x 5 feet

Oder by : Sasa Closets
Size : 2 feet x 5 feet

Oder by : Melisa 
Size : 2 feet x 2 feet

...Terima Kasih...

Monday, September 29, 2014

Design Full Template (PART 9)


...Assalamualaikum...

Alhamdulillah ada beberapa design Full Template Blog yang telah siap di design.
If berminat untuk oder sila WHATSAPP ke - 017-5956909 (Ayu)

Oder by : Dik An's Stroy (PACKAGE 1)

Oder by : Munirahizzan (PACKAGE 1)

Oder by : Sue's Sweets (PACKAGE 2)

Oder by : NNA BeautyShop (PACKAGE 1)

...Terima Kasih...

Friday, September 19, 2014

Tempahan Sticker (PART 1)



...Asslamualaikum...

Untuk menempah sticker WHATSAPP 017-5956909 (Ayu) / 
email ke ayubarbydol_123@yahoo.com 


Size sticker : 5cm x 5cm
Oder by : Sue's Sweets

Size sticker : 5cm x 5cm
Oder by : Bell' Licious

Size sticker : 5cm x 5cm
Oder by : De Ayu Boutique

...Terima Kasih...

Friday, September 5, 2014

Tempahan Bisness Card (PART 2)



...Assalamualaikum...

Alhamdulillah di sini saya berkesempatan mengupdate blog. Ada beberapa design
bisness card yang dah siap di design. If berminat untuk menempah boleh
WHATSAPP saya terus 017-5956909 (Ayu) / email ke 
ayubarbydol_123@yahoo.com 



Size Bisness Card : 90mm x 54mm
Oder by : Munirah (Design Only)

Size Bisness Card : 90mm x 54mm
Oder by : De Ayu Boutique (Design with Printing)

Size Bisness Card : 90mm x 54mm
Oder by : Pn Wawa (Design Only)

Size Bisness Card : 90mm x 54mm
Oder by : Sasa Closets (Design Only)

...Terima kasih...

Tuesday, April 22, 2014

Tempahan Bisness Card & Poskard (PART 1)



...Assalamualaikum...

Akhirnya dah lama ayu tak update blog alhamdulillah ayu buka semula tempahan editing blog. Selain itu juga ayu menawarkan khidmat mendesign Bisness Card, Poskard, Banting dan lain-lain lagi. If korang berminat untuk menempah jangan malu jangan segan jom whatsapp ayu lelaju untuk menempah
Whatsapp : 017-5956909

Size Bisness Card : 90mm x 54mm
Oder by : De Ayu Boutique (Design Only)

Size Bisness Card : 90mm x 54mm
Oder by : JY Collection (Design with Printing)

Poscard Aqiqah
Oder by : En. Sabri (Design with Printing)

Tempahan Full Template (PART 8)


...Assalamualaikum...

Akhirnya dah lama ayu tak update blog alhamdulillah ayu buka semula tempahan editing blog. Selain itu juga ayu menawarkan khidmat mendesign Bisness Card, Poskard, Banting dan lain-lain lagi. If korang berminat untuk menempah jangan malu jangan segan jom whatsapp ayu lelaju untuk menempah
Whatsapp : 017-5956909


Oder by : Tuan Angah (PACKAGE 1)

Oder by : Ilisha Ibrahim (PACKAGE 1)

Oder by : De Ayu Boutique (PACKAGE 1)

Oder by : Auni Beauty (PACKAGE 2)

...Terima Kasih...

 

Since 2010-2017 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol