Monday, November 10, 2014

Saya di Gerik Perak...



...Assalamualaikum...

Akhirnya baru ada berkesempatan nak update my personal life. Hampir 2 tahun saya tak menjejakkan kaki ke Gerik.. Last day beraya rumah kawan lama. Bila sampai je sini teringat kembali zaman study. Zaman-zaman cinta nak mula berputik di sini la tempatnya. Hanya tingal kenangan je yang penting mulakan hidup baru & kita enjoi hehehe..



Pada 21.9.2014 (Ahad) akhirnya saya sampai di sini juga pergi wedding kawan study dulu. Congrate Nozi kahwen jugak la kawan aku sorang nie. Pergi bertiga je dengan adik dan my beloved BFF Aimi Farhana. Alhamdullillah kami selamat sampai ke destinasi. Selepas je makan kami terus pergi ke Landasan Kapal Terbang Hulu Gerik. Dah banyak perubahan Gerik nie baru tinggalkan 2 tahun dah ada banyak pembangunan di sini.


 Me & lovely sister tak lama lagi nak jadi bini orang dah. Kecik beso je kami nie. Kami tak lepas peluang berposing di lapangan.. Subahanallah cantik sungguh pemandangan di sini. Kalau nk buat PHOTOSHOOT cantik tempat macam nie untuk bergambar kan ??




Lastly sebelum balik ke IPOH singgah sebentar di Taman Inai Gerik bersebelahan dengan Lapangan Terbang tadi. Kami comel kan. ? Kami tetap sama walaupun aimi dah jadi wife tapi tetap perangai giler-giler. Selamat Tinggal Gerik insyallah kalau di beri peluang lagi saya datang lagi. Amin...

Sunday, November 2, 2014

Tempahan Banting (PART 1)



...Assalamualaikum...

Alhamdulillah ada 3 design banting yang siap di design dan juga cetakkan.
PERCETAKAN : 1 FEET - RM2.50
DESIGN : RM30.00
Untuk menempah boleh direct email ke ayubarbydol_123@yahoo.com
or
FB PAGE AYU BARBYDOL

Oder by : Sabri Ramli
Size : 2 feet x 5 feet

Oder by : Sasa Closets
Size : 2 feet x 5 feet

Oder by : Melisa 
Size : 2 feet x 2 feet

...Terima Kasih...

 

Since 2010-2016 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol