Friday, September 11, 2015

MOVIE PIXELS "PLAY FOR THE PLANET"


...Assalamualaikum...

Update cik dol kali nie movie pixels ?? best ke? last month cik doll layan la movie pixels nie best wooo banyak aksi game klasik zaman dedulu punya.. Tipula kan korang tak pernah main game nie. Contohnya game Super Mario. Haaaa mesti pernah main kan ?? Tu la game cik doll rajin main. Time tu PS2 tak mampu lagi nak beli. Main jela Super Mario & lain-lain lagi. Balik je sekolah benda nie la mengadap sampai opah pun berleter mengadap tu je sampai tak tolong opah buat kuih.. Dulu opah cik doll meniaga kuih time petang-petang. Waa mengimbas kembali zaman kecik-kecik. Tu time zaman sekolah punya cerita. Zaman skung pandang game COC. Tapi maafla cik doll ta layan pun COC tunang cik doll rajin melayan main game tu.. Kita tumpang nengok je dah tak minat hanya mampu tengok jela.


Sampai je kami di IPOH PARADE (GSC) punya la ramai orang. Mujurla kami booked tiket online awal. Biasalah Ipoh setiap hari rabu murah sikit harganya itu yang ramai sangat orang datang.


Alamak nampak sangat muka kepenatan Cik Doll nie. Muka penat balik kerja la katakan. Nampak tak belakang cik doll tu gambar apa? Gambar cerita pixels kan? Tengok gambo dia pun dah nampak menarik ceritanya. Cik doll tengok yang maxx punya. First time la masuk jadi jakun sekejap. Ngeh..ngeh.. ^ ^


Sekitar dalam GSC MAXX (PARADE) screen besaq sikitla puas hati tengok.. Sound pun boleh tahan la sedapnya. Kalau tengok yang banyak aksi mestilah la lagi best tak hingattt !!


Pixels ( 2015 )
Director: Chris Columbus
Writers: Tim Herlihy, Tim Dowling
Stars: Adam Sandler, Josh Gad, Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage, Jane Krakowski, Brian Cox

...Trailer...


 

Since 2010-2016 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol