Thursday, October 29, 2015

GIVEAWAY OCTOBER 2015 CASH RM500 BY EMAS PUTIH


[Sila Tekan Banner Di Atas Untuk Join]



Hadiah :

RM50 Cash x 10 pemenang

Tarikh Mula : 29 October 2015 | Tarikh Tamat :12 November 2015


Sunday, October 25, 2015

SEGMEN : JOM TINGKATKAN FOLLOWERS



Tag : Erna, MMP

Follower sekarang : 1108
Tamat : 30 October 2015

Sunday, October 18, 2015

DESIGN FULL TEMPLATE (PART 10)



...Assalamualaikum...

Alhamdullillah berkesempatan ini berjaya juga cik doll menyiapkan tempahan editing full template. Ada beberapa template design yang sempat cik doll hupdate. Dah lama menyepi tak ambik tempahan edit blog di sebabkan kesebokkan diri sampai tak sempat nak buka oder tempahan edit blog. So adik-adik or kakak-kakak.. berkesempatan ini, cik doll buka semula tempahan EDITING BLOG. 
If  berminat nak blog cantik jom inbox page cik doll ^ ^

Oder by : Safurara (PACKAGE A)
Credit doddles : Fiz Graphic



Oder by : Yarasyida.com (PACKAGE B)
Credit doddles : Fiz Graphic

Oder by : Wafi Colourlicious (PACKAGE B)

...Terima Kasih...

Sunday, October 11, 2015

SINGGAH STEAMBOAT & BBQ #GOPENG



...Assalamualaikum...

"BUFFET STEAMBOAT & BARBEQUE"  update 4 today pasal makan. Bila update entry nie perut pun apa lagi krok krek krok krek lapar. 2 bulan lepas cik doll singgah steamboat & bbq nie berdekatan dengan RTC GOPENG. Kedainya betol-betol dekat tepi jalan. So korang boleh nampak banner STEAMBOAT. Waktu beroperasi dari pukul 6pm - 12pm.  


Yang paling bestnya makan steamboat dekat sinie murah jeeeee... RM15 sekepala.. murah kan ?? Makan la  banyak mana pun. Makan sampai muntah ok !! .. huhuhu berbaloi makan steamboat dekat sini.  Kita boleh pilih nak sup / tomyam. Pilihan cik doll semestinya tomyam favourite katakan.


Paling uniknya lagi steamboat dekat sini pakai arang je nak bakar bbq pada bahagian tengah kuali. Senang je.. pakai arang lagi cepat nak masaknya. emmmm sedap kan ? pada bahagian keliling kuali tu kita masukkan la kuah tomyam untuk steamboat.. Sedap ok gerenti korang berpuas hati makan. Kakak..kakak..abang..abang..makcik...makcik.. pakcik..pakcik.. jemputla singah reramai mencuba steamboat & bbq nie tak rugi pun.. Untuk kanak-kanak pula berusia 4 tahun dan kebawah bagi percuma tau.  !! 






AINAL ON DIET 5TH ANNIVERSARY GIVEAWAY

Ainal On Diet 5th Anniversary Giveaway


Ainal On Diet 5th Anniversary Giveaway

Ai Pengedar Sah Shaklee Pulau Pinang

Jom dapatkan vitamin shaklee dengan Ai Pengedar Sah Shaklee Pulau Pinang

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Ai adalah pengedar sah Shaklee di Pulau Pinang.Bernaung di bawah satu group besar iaitu Euphoria.Ai pengedar sah shaklee di bahagian pulau.Secara tepatnya adalah ai pengedar sah shaklee di Gelugor Pulau pinang.Ai mendaftar sebagai pengedar sah Shaklee pada September 2013.ID Shaklee Ai ialah 988021.Sebagai Pengedar Sah Shaklee,seluruh penduduk di Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak boleh dapatkan vitamin-vitamin Shaklee dari Ai.

Sebagai pengedar sah shaklee yang beralamat di pulau pinang Ai menyediakan perkhidmatan
COD (Cash On Delivery)ke seluruh bahagian pulau.COD(bersyarat) juga dilakukan ke kawasan tanah besar juga bole.Antara syarat COD luar kawasan pulau ialah:

  • Pembelian minima RM200(mainland) RM300+Membership(Kedah)
  • Mengikut tarikh dan waktu yang dipersetujui bersama
  • Jika tidak dapat mematuhi syarat di atas maka servis Poslaju digunakan dan pelanggan perlu tanggung kos penghantaran

CARA PEMBELIAN MELALUI SERVIS POSLAJU

Bagi pembelian melalui pengedar sah shaklee menerusi online dan ingin menggunakan khidmat poslaju untuk tujuan penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia,pelanggan boleh memesan melalui pesanan ringkas whatsapp dengan menghantar details penghantaran yang tepat
seperti,Nama,Alamat dan Nombor Telefon setelah pembayaran dilakukan dan disahkan.Sila pastikan segala info adalah tepat untuk memaastikan barang sampai dengan selamat.
 Perlukan khidmat rundingan dan konsultasi percuma??

Hubungi Ai segera

0134466077


Email:aimie8384@gmail.com
Whatsapp/Telegram:0134466077
Official Page: Pengedar Shaklee Penang
COD:Penang/Kedah
Poslaju:Seluruh Malaysia dan luar negara


SYARAT PENYERTAAN GIVEAWAY


  1. Follow blog ainalondiet.com,Add To Circle Google+ Ainal Syifa dan like Fanpage Pengedar Shaklee Penang
  2. Buat entry bertajuk Ainal On Diet 5th Anniversary Giveaway
  3. Copy coding yang telah disediakan dan pastekan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry
  4. Tinggalkan URL entry anda ke dalam ruangan komen entri INI
  5. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan secara rawak 
  6. Giveaway ini akan berlangsung dari 5h Oct 15 sehingga 15hb Nov 15
  7. Pemenang di umumkan pada 19hb Nov 15.

HADIAH GIVEAWAY BERJUMLAH +-RM100

  • PERTAMA-HADIAH MISTERI BERJUMLAH RM45
  • KEDUA & KETIGA TOPUP RM10 SETIAP SEORANG
  • KEEMPAT DAN KELIMA TOPUP RM5 SETIAP SEORANG
 

Since 2010-2016 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol