Thursday, November 17, 2016

MEGGIE KETAM IPOH



...Assalamualaikum...

#meggieketamipoh di taman meru. Meggie ketam yang paling best & sedap yang pernah ayu rasa dekat area ipoh nie. Kerap kali juga ayu datang makan dekat sini. Bila balik je umah mentua husband jom pekena meggie ketam. Husband pun jommmmkan aje. Dari kami bercinta-cintan sampai la dah kahwin kami rajin datang makan meggie ketam dekat sinie. 


Bukan setakat meggie ketam je ada menu lain juga tau. 
Ada Meggie Udang, Meggie Udang Galah, Nasi Goreng udang, Nasi Goreng Ketam, & Udang/Ketam Masak merah. Tengok menu dia pun nampak sedap kan. ?? Mari la reramai serbu meggie ketam dekat sini. First time makan kami mencuba meggie ketam dulu. Ayu nie allergic seafood tapi disebabkan ada perasaan ingin mencuba so redah jela makan ketam dan di bantu oleh husband tolong habiskan makan. 



Next-next kami datang lagi.. kami order meggie biasa dengan udang pula. Meggie biasa pun ada ok! Kalau rasa nak makan tak nak ada udang/ketam meggie biasa pun ada.  Conferm tak rugi. 
Selamat mencuba ye ^^

Waktu Beroperasi : Isnin-Sabtu
5PM-12AM
Taman meru 1A Jelapang 30020 Ipoh Perak



Saturday, October 1, 2016

DESIGN FULL TEMPLATE (PART 12)


...Assalamualaikum... 

Alhamdulillah tq kepada mereka-meraka yang order Full Template dengan Ayu.  
Untuk menempah PM PAGE / Email : ayubarbydol_123@yahoo.com 
Klik SINI untuk senarai package.


Order by : Shazwani Mazlan (PACKAGE A)


Oder by : Zafirah - Labyrinth (Package A)



Order by : Dearies Couples (PACKAGE B)

... Terima Kasih ...

Thursday, September 29, 2016

Giveaway RM400 by AsyaAmin.

Giveaway RM400 by AsyaAmin.



Syarat penyertaan :

1. Blogger Malaysia
2. Follow blog ini. Wajib
3. Follow :

https://www.instagram.com/syaaddaa/   https://twitter.com/syaaddahttps://www.facebook.com/nsyaaa 


4. Bahagian sponsor :

Follow SEMUA. Highlited. (exceptional to those yang tiada Instagram dan twitter. But please do mention if you don't have Instagram and Twitter account)

https://www.instagram.com/_mrdiana/ (Follow)


https://www.instagram.com/shahhaizal/ (Follow)


https://www.facebook.com/kelakardotmy/  Like page Facebook (Wajib)

https://plus.google.com/+TheNewMindedakaUltraStation/posts (Optional)


nurnabla.blogspot.my (Wajib)

https://www.instagram.com/nur__nabila/ (Follow)

http://julinaalias24.blogspot.my/ (Wajib)

https://www.facebook.com/julina.alias (Follow)

https://www.instagram.com/cucigambar_murah/ (Follow)


5. Buat entry bertajuk "Giveaway RM400 by AsyaAmin!"
6. Letakkan banner pada entry (boleh copy paste html code dalam box di atas)
7. Banner hendaklah dibacklink ke sini
8. Link penyertaan/url blog hendaklah ditinggalkan di kotak komen ini sahaja.



Senarai Hadiah :

Top Referral :
1. Wang tunai RM 150 x 1 pemenang
2. Wang tunai RM 60 x 1 pemenang
3. Wang tunai RM 40 x 1 pemenang



Random:
1. Photobook 6X6 INCI/40 Page/100 keeping gambar x 1 pemenang
2.  -Blog review x 4 pemenang
-Bloglist selama 30 hari x 9 pemenang
3. -Topap RM 5 x 2 pemenang
-Blog Review x 3 pemenang
4. Topap RM 10x 9 pemenang


Penyertaan terbuka kepada semua blogger Malaysia.
Selamat Berjaya :)




Mula :
16 Ogos 2016
Tamat:
1 Oktober 2016









p/s: I state RM400 based on total overall.






Tuesday, September 20, 2016

Segmen Bloglist Oktober Blog Seindahcerita


TAMAT : 29 SEPTEMBER 2016
Cara Untuk Join
1. Buat entry bertajuk "Segmen Bloglist Oktober Blog Seindahcerita"
2. Follow Blog/ FB Page / Follow IG @nieylanadia / Follow


Sunday, September 18, 2016

Giveaway penghargaan rm100 by kennymerligal

giveaway penghargaan rm100 anjuran kennymerligal

Giveaway penghargaan cash rm100 by kennymerligal | mencari 5 orang pemenang bertuah bagi merebut hadiah wang tunai sebanyak rm20 untuk setiap seorang. Giveaway ini akan bermula pada 1 September 2016 dan berakhir pada 30 September 2016.

Cara untuk menyertai:

  1. Buat satu entry blog bertajuk "Giveaway penghargaan rm100 by kennymerligal".
  2. Copy dan paste banner diatas ke dalam blog post anda atau gunakan kod yang telah disediakan dalam ruangan textarea dibawah.
  3. Backlinkkan entry ke sini.
  4. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen artikel giveaway sahaja. 

Syarat syarat :

  1. Blogger Malaysia.
  2. Follow blog kennymerligal 
  3. Follow instagram
  4. Follow twitter
  5. Like facebook page 
(* syarat yang kedua adalah wajib manakala yang selebihnya terpulang kepada  anda )

Hadiah :

  1. Wang tunai RM20 x 5 orang pemenang bertuah.
Pemenang akan dipilih secara rawak oleh admin dan keputusan akan diumumkan selepas tamat giveaway. Semoga penganjuran giveaway ini dapat merapatkan lagi tali persahabatan di kalangan rakan rakan blogger. 

Friday, July 1, 2016

SENARAI PEMENANG GIVEAWAY RAMADHAN 2016 BY AYUBARBYDOL


...Assalamualaikum...

Alhamdulillah tamat la sudah GIVEAWAY RAMADHAN 2016 BY AYUBARBYDOL dengan ini ayu mengumumkan pemenang pemilihan secara RANDOM ye. Sila tebus hadiah ini selawat-lewatnya 15.07.2016 (Jumaat) ^ ^

! TAHNIAH !


Nama Penuh :
Alamat Penuh :
No. H/P :
Hadiah Yang Dimenangi : SHAWL
Tebus Hadiah di : Page Blog Ayu Barbydol (INBOX)


Nama Penuh :
Alamat Penuh :
No. H/P :
Hadiah Yang Dimenangi : SIMKAD ONE XOX
Tebus Hadiah di : Macam-macam Cite (INBOX)


Nama Penuh :
Alamat Penuh :
No. H/P :
Hadiah Yang Dimenangi : SHAWL
Tebus Hadiah di : Page Blog Ayu Barbydol (INBOX)

Terima kasih kepada semua yang sudi join GA ayu nie. Jangan lupa tebus hadiah selewat-lewatnya
15 July ye.. Yang tak menang boleh cuba lagi GA yang akan datang. 
INSYALLAH...

Tuesday, June 28, 2016

Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016

Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016

Jom join GA ni..

Klik SINI

 Hadiah Duit Raya..!

Pemenang Pertama akan menerima Duit Raya sebanyak RM50 (tpop atau bank-in)
10 Saguhati bernilai RM5 (topop)
* Tamat pada 5 Julai 2016 jam 12 tengahari.

Monday, June 20, 2016

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016


Nile.com.my kembali dengan Raya Giveaway, Jualan Raya Meletop 2016.

http://www.nile.com.my/page.php?cd=111

Nile.com.my mencari 6 orang pemenang untuk memenangi hadiah berikut:

RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang 


Product:  European Style 4-in-1 Women Bag

JLM2016 Sales price: RM29.90

Date: 16/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


Product: Bow Design Princess Flats

JLM2016 Sales price: RM12.50
Date: 23/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 250 units only


 Product: Korean Style Long Blouse
JLM2016 Sales price: RM14.90
Date: 23/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only

Product: Waterproof Backpack
JLM2016 Sales price: RM22.90
Date: 27/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only



Product: Watches
JLM2016 Sales price: RM15.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only



Tarikh tutup giveaway ini adalah 30/06/2016 sebelum jam 11.59 pm. Selamat mencuba!

Wednesday, June 15, 2016

GIVEAWAY RAMADHAN 2016 BERSAMA AZLINDA ALIN






Bersempena dengan bulan Jun 2016 yang merupakan ulang tahun perkahwinan ke-4 mummy, bulan Ramadhan Al Mubarak,  dan kelahiran putera sulung mummy, Dzal Aidi Fiqry yang kedua tahun. Mummy berbesar hati untuk menjayakan satu Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin khas untuk pembaca blog mummy www.azlindaalin.com . Mummy tak buat syarat berat untuk Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin.









GIVEAWAY RAMADHAN 2016 BERSAMA AZLINDA ALIN







Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin









GIVEAWAY BY SYAZWANI MAZLAN 2016


Pemenang bertuah akan menerima tudung/selendang beserta mask sheet setiap seorang!! Jadi.... tunggu apa lagi, jom baca syarat-syarat penyertaan. Mudah je...

Buat satu entri bertajuk  GIVEAWAY BY SYAZWANI MAZLAN 2016 (letak gambar di atas tu beserta syarat-syarat penyertaan.
Selesai buat entri, komen entri ini dan beri link entri tersebut
Terbuka untuk Bloggers seluruh Malaysia
Tarikh Tutup Penyertaan 13 Julai 2016

Giveaway akan terbatal jika penyertaan kurang daripada 30 orang.

Saturday, June 11, 2016

WEDDING AYU BARBYDOL - OUTDOOR #ayuezad (PART 3)



... Assalamualaikum ...

Baru ayu nak update outdoor wedding ayu bulan march lepas. Lokasi di Gunung Lang Ipoh.
Tq photographer & gud job. Alhamdulillah cuaca time tu memang baik. So sesi outdoor ayu & suami semuanya berjalan dengan lancar. Nampak je muka happy tapi penat wooo nak senyum bagai. Untuk persandingan belah lelaki & outdoor pula tunggu next hupdate temanya jeng..jeng.. nantikannya :)






Mua Makeup : Maria D'Touch
Busana Baju Pengantin : Noliey D'Touch
Pelamin : Butik Erlina

Klik link for more story wedding AyuBarbydol :-

Monday, June 6, 2016

SENARAI PESERTA GIVEAWAY RAMADHAN 2016 BY AYUBARBYDOL

SENARAI PERSERTA

  1. http://frrhnd.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  2. http://yangbaik.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html 
  3. http://penselduabee.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  4. http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html 
  5. http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html 
  6. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  7. http://airitanaka.blogspot.my/2016/06/blog-post.html
  8. http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  9. http://www.kasihjuju.com/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  10. https://permatabiru0310.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  11. https://rosharamani.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  12. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  13. http://sotskirt.blogspot.com/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  14. http://huhahuhajerr.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  15. http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-by-ayu-barbydol.html
  16. http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  17. https://itsnini21.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  18. http://www.vetovirago.com/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  19. https://smoochiemallow.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  20. https://akhalilah.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  21. http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  22. https://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  23. http://cherieteralala.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  24. http://www.mohdnoorshawals.com/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  25. http://theathra.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu_11.html
  26. http://azlanrumadibloglist.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  27. http://norkebahagiaan.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  28. http://lokmanamirul.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  29. http://www.kuihsemperit.my/blog/first-giveaway-ramadhan-2016-ayu-barbydol/
  30. https://jombercontest.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  31. http://adna2029.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  32. http://azlanbahar.com/contest/first-giveaway-ramadhan-2016-ayu-barbydol/
  33. http://www.mariafirdz.com/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  34. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  35. http://adnan-daughter.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  36. https://lyindastories.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  37. http://bicaragadisbiasa.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  38. http://jom-santai-aje.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  39. http://thezofiroh.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  40. https://princesskawaiigurlzz.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  41. https://alyasygsanda.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  42. http://afifahanuar.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  43. http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  44. http://www.syuhadasalleh.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  45. https://belogftnqsfsyhrsli.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  46. http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  47. http://www.nooratikahramli.com/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  48. http://lifesofkajiwara.blogspot.my/2016/06/giveaway-first-giveaway-ramadhan-2016.html
  49. http://itsmelyya.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  50. http://cendawansajor-caju.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  51. https://fiazdiary.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  52. http://messarah.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  53. https://riverstonegirl.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  54. https://jnjikita.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  55. https://zahiyazainuddin.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  56. http://the-fadedd.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  57. http://www.syahidahfadilah.com/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  58. http://kanvasdakwat.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html
  59. NEXT

FIRST GIVEAWAY RAMADHAN 2016 BY AYU BARBYDOL

... Assalamualaikum ...




FIRST GIVEAWAY RAMADHAN 2016 BY AYU BARBYDOL bersempena bulan ramadhan yang mulia nie.  Ayu mencari TIGA PEMENANG BERTUAH !! yang akan memenangi 
TUDUNG & SIMKAD ONE XOX. Giveaway terbuka kepada semua blogger di Semenanjung Malaysia dan dapat mengeratkan lagi silratulrahim bulan ramadhan yang mulia ini.  Bermula pada
 07 June 2016 ~ 30 June 2016 dan tamat pada jam 12.00 pm

Syarat-syaratnya ialah :-

1. Buat 1 entry yang bertajuk FIRST GIVEAWAY RAMADHAN 2016 BY AYU BARBYDOL
4. Follow Instagram : Ayu Barbydol , De'Ayu Boutique & MMP
5. Copy code dibawah dan paste diruangan HTML okey !!


 

6. Tinggalkan link di Comment di bawah ini
7. Giveaway terbatal jika penyertaan kurang daripada 30 orang
  
SENARAI PESERTA GIVEAWAY 

Sunday, June 5, 2016

Giveaway Nurfuzie & THE BABY STORE - Malaysia Baby Online Shop


klik untuk sertai
Berita Baik! Hari ini kami Nurfuzie dan The Baby Store nak jemput semua blogger-blogger yang hebat untuk sama-sama meriahkan Giveaway kami. Hadiah menarik akan diberikan kepada 10 pemenang. Kami dari The Baby Store selaku penaja utama GiveAway ini.


Sebuah Kedai Bayi Online yang meningkat naik dan menjadi pilihan ibu-bapa untuk membeli barangan kelangkapan ibu dan anak di atas talian.

Mempunyai lebih 700 barangan untuk dipilih dan mempunyai pelbagai jenama antarabangsa dan tempatan.
Antara Barangan yang Hot di The Baby Store
Anda boleh klik pautan diatas untuk melihat produk tersebut.

Setiap pendaftaran akaun baru di The Baby Store akan menerima 200 mata ganjaran dimana boleh ditebus pada belian pertama dan setiap belian juga anda akan dapat mata ganjaran yang boleh ditebus pada belian seterusnya. Sangat menguntungkan.

========================================================================

Untuk melayakkan anda menyertai GiveAway ini, anda perlu memenuhi beberapa syarat mudah yang perlu anda patuhi. Sebelum tu mari tengok senarai hadiah dulu.

SENARAI HADIAH PEMENANG

Wang tunai Rm100 x Tempat Pertama

Wang tunai Rm50 x Tempat Kedua

Wang tunai Rm30 x Tempat Ketiga

Head Rest Massage x 10 Unit (Tempat Pertama hingga Kesepuluh)

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Like facebook penaja.
2. Follow instagram penaja.

3. Follow Blog penaja
4. Buat satu entry khas dengan tajuk Giveaway Nurfuzie & THE BABY STORE - Malaysia Baby Online Shop

  • Copy Coding yang disediakan dan paste kan di html blog post anda.
  • Tinggalkan link entry di kotak komen di entry ini.
  • Tarikh tutup pada 5 Jun 2016 jam 11.59 malam.
  • Pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti membuat blog post, memenuhi syarat yang ditetapkan. Keputusan juri adalah muktamad.
5. Share/Ping Artikel ini di samaada di Facebook Personal anda, Fanpage atau Facebook Group lain.

Semoga berjaya semua..

Nota Tambahan : - Jika anda adalah seorang blogger dan ingin menjana pendapatan melalui blog anda. Anda boleh sertai Program Affiliate The Baby Store. Pihak The Baby Store akan guide anda bagaimana anda boleh membuat duit melalui blog anda dengan program ini.

Sasaran The Baby Store adalah membantu para Affiliate menjana sekurang-kurangnya RM2000 sebulan tanpa menjual. Hanya post artikel yang dibekalkan oleh The Baby Store sahaja. Mudah kan?

Jika anda berminat anda boleh klik di link ini --> Program Affiliate The Baby Store

Saturday, June 4, 2016

DESIGN POSTCARD BIRTHDAY



...Assalamualaikum...


Yehaaa.. TQ Pakcik Atan sebab sudi & di beri kepercayaan untuk ayu mendesign postcard birthday untuk anaknya. Size postcard A6. Design simple je tapi nice kan ? cewahh puji diri sendiri pulak kan.
Kalau nak menempah design jangan malu jangan segan ayu nie sporting je orangnya jangan takut-takut whatsapp ayu  013-2209628 



Saturday, May 28, 2016

Pencarian Bloglist June 2016

Assalamualaikum wbt....


Jom join segmen ni...


http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2o16.html


Klik banner untuk join.

TAG : ZAITIE & LEO

Friday, May 27, 2016

GIVEAWAY Topup BY NURRUL


GIVEAWAY Topup BY NURRUL #2


Tekan Banner diatas untuk sertai giveaway ini. Hadiah TOPUP : Topup RM30 2 Orang yang bertuah ! Topup RM10 2 Orang yang bertuah ! Topup RM5 2 Orang yang bertuah ! Meriahkan lagi giveaway Ke2 Nurrul dengan mengajak rakan-rakan anda.
TOPUP menanti anda yang bertuah ! :).

Tuesday, May 24, 2016

Giveaway Fridge Magnet Lombok By Mialiana.com




Giveaway Fridge Magnet Lombok bermula saat ini dari hari ini, 23 Mei 2016 hingga 30 Mei 2016. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.


Siapa nak ole-ole dari Lombok? Ada 20 fridge magnet berupa rumah perkampungan orang Sasak, Lombok, Indonesia.

Jom join giveaway ini... ramai-ramai support Mia ya... Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Fridge Magnet Lombok By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 30 Mei 2016.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 3 Jun 2016.

** nak join giveaway ini, sila klik pada banner...
 

Since 2010-2017 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol