Sunday, May 15, 2016

WEDDING AYU BARBYDOL - SANDING #ayuezad (PART 2)



...Assalamualaikum...

Pada 12 March 2016 (Sabtu) ialah MAJLIS PERSANDINGAN #ayuezad
Catering dari Pakcik Mad Catering. Bertemakan Hijau Emerald + Kuning Diraja. Jemputan seramai 600 orang sahaja. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. Lokasi majlis di rumah tok & opah ayu. Disebabkan terlalu manja dengan tok opah sampai majlis kahwin nie pun tok yang bertungkus lumus. Tq atok opah muah.. 





Tema baju pegantin pun warna hijau emerald excited sangat ayu nak memakainya dari butik 
kak NOLIEY D'TOUCH. MUA MAKEUP pula dari kak maria. Pepagi lagi muka ayu dah kene tadah bersiap. Mesti tak sabar nak tengok rupa ayu lepas makeup kan ?? okey biasa-biasa je
hamohamohamo.


Rombongan pengantin lelaki pun sampai. kepak..kepak..kebomm..kebom...




Sesi bergambar bersama family & kekawan sekolah yang setia sudi datang ke majlis perkahwinan #ayuezad tq so much !!



Dan tak lupa juga tq kepada owner yang mendesign PROP & CLIPPER BOARD dari Fdy Photobooth Project yang superb cantik tq sangat. Backdrop pula design dari Ayu sendiri cewahh nak selit jugak tu. ^ ^

Mua Makeup : Maria D'Touch
Busana Baju Pengantin : Noliey D'Touch
Pelamin : Butik Erlina


Klik link for more story wedding AyuBarbydol :-


5 comments :

  1. tahniah sis! dan selamat pengantin baru semoga kekal hingga akhirnya.
    ^_^

    ReplyDelete
  2. tahniah ayu..selamat menempuhi alam rumah tangga..lawa la solekan tu..nice je, sesuai dengan muka.

    Promosi Mei : Jubah Murah !

    ReplyDelete
  3. Congrats dear ayu.! Cantik sangat pengantin dengan persalinan Hijau emerald tu. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq.. pegantin nampak cantik sebab makeup je :)

      Delete

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2017 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol