Wednesday, February 10, 2016

I LOVE IPOH ~ ~ #IPOHBEST



...Assalamualaikum...

Lama cik doll tak hupdate entry. Location dekat PLAN B di Ipoh,Perak cik doll berklik..klik gambar.
Siapa kata IPOH tak best ?? Ipoh best kome macam-macam ada..Istimewanya  tempat nya menarik boleh bergambar bagai especially kalau nak buat out door wedding / pre wedding. Cantik okey !!


Cik doll tak lepas berpeluang nak bergambar dengan BFF cik dol. 

Bila dah seharian jenjalan jadik lapaq tak hingat. So kiteorang decide nak makan western di 
ELNEGRA. Sampai je sana jadi jakun sekejap cantik betol decoration cafe diorang nie
so cik dol bagi 5 star memang superb ala klasik.. best wooo..




Pilihan menu kami spageti carbonara serius sedap. Cik doll tak suka makan spagetti carbonara
tapi bila mencuba spageti carbonara di ELNEGRA jadi selera plak tekak nie dan tak muak.
Cik doll dah mencuba.. korang bila lagi nak mai IPOH !!

TEMPAHAN BISNESS CARD (PART 3) | STICKER | COVER



...Assalamualaikum...

Tempahan design business card | Sticker | Cover E-Novel murah..murah..murah
RM30 ONLY !! 
untuk harga cetakkan pula whatsapp / Email / FB Page untuk lebih lanjut.
Whatsapp : 013-2209628




...Terima Kasih...
 

Since 2010-2016 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol