Saturday, February 11, 2017

Pencarian Bloglist Mac 2017 by FWS






Klik banner untuk join


Tamat pada 28 Februari 2017.

Wednesday, February 8, 2017

Giveaway Sephia by Nik Ainaa

giveaway blogger, blogger Malaysia, Sephia by Janna Nick, giveaway Nik Ainaa


KLIK banner untuk sertai


TARIKH TAMAT : 19 FEBRUARI 2017

Wednesday, February 1, 2017

Giveaway: Happy Birthday Aireen! by Elsaalicious & Sponsors

KLIK BANNER UNTUK JOIN

SENARAI HADIAH YANG MENARIK DARIPADA ELSA & PARA SPONSOR UNTUK ANDA MENANGI!

Nature Republic Essence x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

Bloglist selama 3 bulan x 5 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang

Review Blog & Bloglist selama 2 bulan x 2 pemenang

5. Junzie
Topup RM 30 x 2 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang

7. Sarah
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

8. Syaz
Topup RM 5 x 2 pemenang

9. Liyana
Review Blog & Igshop (jika ada, sponsor akan review igshop anda di instagram beliau) x 3 pemenang

Topup RM 10 x 2 pemenang

11. Farrah
Topup RM 5 x 2 pemenang

Bantal Burung Hantu x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

Tunai RM 10 x 2 pemenang

Tunai RM 10 x 2 pemenang

Dreamcatchers x 2 pemenang

17. HADIAH MISTERI DARI ELSA x 1 PEMENANG

Jika penyertaan kurang daripada bilangan seperti yang dicari, kemungkinan seorang pemenang boleh menang banyak hadiah. Siapa tahu kan hehe. AYUH PAKAT RAMAI RAMAI UNTUK JOIN! KLIK BANNER

Saturday, January 21, 2017

MAKE IT YOURS GIVEAWAY BY LUQMAN ZAKARIA




Klik Banner untuk join



Pemenang bertuah akan memenangi:






Wah Chan Pearl Bracelet (1x pemenang)





Glass water bottle + rm5 topup (2x pemenang)


Rm10 topup (4x pemenang)

Thursday, January 19, 2017

3RD MINI GIVEAWAY BY AZYYATILIAH.BLOGSPOT.MY



Jom sertai giveaway ni..

Klik banner di atas..

Contest Tamat pada 31 Jan 2017

GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017

Assalamualaikum..



Sempena awal tahun 2017 saya bersama beberapa rakan ingin berkongsi sedikit keseronokan dan kegembiraan bersama-sama dengan pembaca blog ini. Selain itu giveaway ini juga untuk memperkenalkan produk Chia Seed  SlimmTreats selaku penaja utama giveaway ini. Dengan ini dijemput untuk pembaca semua turut sama memeriahkan GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017 yang  menawarkan beberapa hadiah menarik untuk pembaca semua.






Senarai Hadiah 

Wang Tunai RM50 x 5 pemenang

Wang Tunai RM20 x 1 pemenang

Wang Tunai Rm10 x 2 pemenang


1 Pek Slimmtreats Chia Seeds Bernilai RM20  X 10 pemenang.


Syarat-syarat penyertaan:

1-Mestilah warna negara Malaysia yang mempunyai blog .

2-Buat satu entry dengan  Tajuk Giveaway " GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017" ..

3- Like dan Follow penaja di bawah :- (ikut je la apa yang korang ada..fb, Ig, blog dsb)

Slimmtreats:
http://www.slimmtreats.com
http://www.facebook.com/slimmtreats (like page -optional)

Nora Misnan:
http://Kongsibersamanora.blogspot.com
Http://www.facebook.com/kongsibersamanora
(follow blog +like page)

Jamil Hashim:
http://belogsjm.blogspot.my  (Follow blog & G+)

Nadiah Hanum:
http://nadiah245.blogspot.com
Instagram.com/nadiah_ciknad/ (Follow blog & IG)

Aida Hanafiah: 
http://www.adianiez.com (follow blog )


**Doakan semoga semua penaja dilimpahkan rezeki dan terus berjaya.

4- Copy & paste code  ke html post blog

Jangan lupa share entry give away korang di facebook (jika ada).Tarikh tutup penyertaan adalah pada 6-2-2017 jam  12 malam..Pemenang akan di pilih melalui random dan hanya bagi yang memenuhi syarat-syarat penyertaan,.

Semoga Berjaya semua..


sekian..

Monday, January 16, 2017

Segmen BLOGLIST Februari 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my.

Segmen bloglist Februari

Klik banner untuk join

Syarat2 penyertaan :
  1. Follow blog ni pada yang belum follow di SINI. Nanti cikla akan followback
  2. Follow g+ di SINI
  3. Follow twitter di SINI.
  4. Follow Instagram di SINI.
  5. Like fb page di SINI
  6. Buat satu entri ringkas yang bertajuk 'Segmen BLOGLIST Februari 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my.'
  7. Masukkan banner di atas dalam entri tersebut, kemudian linkkan ke entri ini.
  8. Tnggalkan link entri korang di ruangan komen. 
  9. Siap.
Tarikh penyertaan : 15 Januari - 30 Januari 2017

GIVEAWAY NIYAZ 1ST YEAR BIRTHDAY BY DEARIESCOUPLE




Nak join Giveaway sangat mudah...

1) Follow blog Liez
2) Follow Google + Liez
3) Buat satu entri simple dan backlink kan 
ke entri Liez ni dibahagian komen
GIVEAWAY NIYAZ 1ST YEAR BIRTHDAY BY DEARIESCOUPLE 
bermula 9 Januari sehingga 9 Februari 2017


Hadiah:
Hadiah misteri untuk 2 blogger bertuah
Akan diumumkan pada 27 Februari 2017


 

Since 2010-2017 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol